Sale!
munafie
munafie

Japan Munafie Slimming Panty

RM20.00 RM15.00

Product Description

Japan Munafie Slimming Panty

Cara Kempiskan Perut

Perut yang kempis menjadi idaman tiap wanita. Perut kempis menampakan susuk tubuh yang lebih kemas, tak megeleber dan rasa lebih berkeyakinan. Kini ada cara kempiskan perut tak sampai 5 minit dengan memakai Munafie Slim panty. Produk ini sangat laris dipasaran jepun, dan kini sedang hangat dan laku di Malaysia oleh kerana mampu kempiskan perut buncit dalam beberapa saat.
Japan Munafie Slimming Panty fit up to xxxl …ramai yang dah beli sehelai terpaksa repeat order untuk beli banyak helai. Material yang sangat selesa, menyerap peluh dan jika beli satu mesti nak beli banyak-banyak helai lagi #repeat order
Munafie slimming panty ni dengan mudah boleh sorok kan perut yang geleber dan lemak-lemak berlebihan tu, dapat memberikan effect slim bagi perut yang boroi, Pakai terus tersorok perut dan segala lemak dan selulit tu.. 
Tidak perlu risau lagi nak pakai dress nampak lemak berlapis di perut 

Kelebihan Japan Munafie Slimming panty

1) BUNCIT@BOROI HILANG DALAM SESAAT
2) PERUT BUNCIT langsung jadi RATA !!!!
3) Tak perlu risau sakit perut sebab ketat.
4) Tak bergulung bila duduk.
5) Tak berpeluh walau seharian pakai.
6) Sangat selesa.
7) Membentuk lekuk tubuh yang indah dan untuk hidup lebih baik dan bersemangat
8) Mengecilkan perut.
9) Melangsingkan pinggang.
10) Membakar lemak yang berlebihan.
11) Menaikkan dan mengencangkan punggung.
12) Melancarkan peredaran darah dan metabolisme.

JAPAN SLIMMING PANT sebaiknya di pakai sejak awal kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat.
Free size muat sehingga pinggang 104cm..
Material sangat selesa dan breathable. Kain sejuk.

Kos penghantaran:

Semenanjung: RM9

Sabah & Sarawak: RM12

*Untuk penghantaran ke tempat lain, sila hubungi kami di 012-210 8530 🙂

 

Cara Pembelian

1. Sila buat pembayaran ke salah satu akaun bank seperti di bawah:

mb2u cimb
5621 0623 0762 8001 962 917
NEXUS LIFE ENTERPRISE NEXUS LIFE ENTERPISE

2. Selepas pembayaran, sila SMS:

NAMA PRODUK, NAMA ANDA, ALAMAT, NO TELEFON, JUMLAH BAYARAN, TARIKH & MASA BAYARAN, REFERENCE NO ke 012-210 8530.

3. Kami akan pos pesanan anda dalam masa 24 jam (hari bekerja) menggunakan Poslaju atau Citylink.

4 Anda akan menerima tracking kod dari kami selepas jam 8 malam. Jika masih belum terima dalam 24 jam, sila hubungi kami untuk bantuan.

5. Anda boleh semak tracking kod anda di www.poslaju.com.my atau hubungi Posline di 1300-300-300 untuk bantuan.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Japan Munafie Slimming Panty”

Your email address will not be published. Required fields are marked *