Fasha Sandha Ucap “Selamat Hari Raya Duda” Kepada Jejai. Memang Tak Sangka Ini Respon Jejai

Fasha Sandha Ucap “Selamat Hari Raya Duda” Kepada Jejai. Memang Tak Sangka Ini Respon Jejai

Menerusi akaun instagram, Fasha Sandha ada memuatnaik satu video bekas suaminya, Jejai datang ke rumah mengambil 2 orang anak mereka iaiyu Rayfal dan Jemyma.

Fasha mengatakan 2 orang anaknya itu akan beraya bersama Dada mereka dan dia mengalah dan merelakannya. Katanya lagi, dia akan call anaknya setiap 2 jam. Wahhh hebat betul seorang ibu kan ?

Ramai memuji Rayqal yang nampak sangat-sangat penyayang dengan kedua-dua adiknya. Dalam video berkenaan, Rayqal meriba kedua-dua adiknya itu sambil memeluk mereka. So Sweet…

Apa yang menariknya, di hujung video, Fasha ada mengucapkan ‘Selamat Hari Raya Duda’ dan dibalas oleh Jejai ‘Selamat Hari Raya Janda’. Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat mereka berdua.

” Dudaku untuk dilelong. DM dia untuk berkenalan. Masih single and available , kesian dudaku… “

” Kriteria yang diperlukan, adalah perempuan yang sama macam ibu. Wanita yang berkerjaya , independent dan sedap mata memandang. Sbb dia sejenis very fussy.. “

” Tahun ni Aidiladha dada nak ambik anak, ibu mengalah… Pls take care of my babies ok … 3 days without my babies sama dengan 3 tahun. Ill call them every two hours ok.. “

” Selamat Hari Raya AidilAdha untuk semua followersku. maaf zahir dan Batin (walaupun bukan raya Puasa tak salah mintak maaf). Thank You for loving me.. “

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat Fasha dan Jejai. Antara komen-komen peminat :

noormie_eryn : “Selamat hari raya dude… Dpt reply..” Selamat hari raya janda”.. Hahahahaha.. Kelakar

mdm_fitra : Suke tgok hubungn adk bradik ni. Xputus wlpun ibu lain dan ayh xlg dg ibu msing2.. Alhamdulillah they still love each other..

farehan_88 : @fashasandha kelakar la bile u panggil die duda ku.. dan di balas janda ku.. hihi

themerpatiputih : Bhgia tgk ada anak nora skli.. Tp saya nk sgt ada satu pic brpelukan awak dgn nora demi anak2 juga… Lupakan sengketa lama, lusa dh hari raya elok kita brmaaf2an.. Lagi aman, tenang, dan damai apabila kita brsahabatan, lupakan sengkata lama.. Dri dlu smpai skrg saya nk sgt fasha dan nora brsatu mcm rakan artis spt abby, norman dan memey..

wardah_ash_burn : @fashasandha terharu dgr kak fasha cakap camtu betul doa kn sesama kita itu lebih elok

angahizan08 : @fashasandha Tumpang gembira tengok fasha dngn bekas suami masih bersahabat baik,tiada dendam, sungguh mulia hatimu dik,smoga allah sntiasa merahmatimu selalu..amin

Ramai yang tumpang gembira melihat Fasha dan bekas suaminya masuk berhubung dengan baik walaupun sudah tidak bersama. Semoga kedua-dua mereka bahagia dengan pilihan hidup masing-masing.

sumber :media letop