Penawar Taun, Luka, Kudis Dan Penyakit Kulit Dengan Minyak Yang Dibacakan Surah Al-Fatihah

Kebaikan Minyak Yang Dibacakan Surah Al Fatihah

Bacakan Al Fatihah sebanyak 70 kali ke dalam apa jua minyak (minyak masak, zaitun, minyak angin atau minya urut) dan setelah itu simpanlah dengan baik dan jangan dilangkah. Amat baik bagi mengubati penyakit angin, lumpuh, bagi menguatkan saraf, sakit belakang dan pinggang.

Sapulah atau gosoklah di tempat yang sakit itu.

Nota
Sebelum menyapu minyak haruslah sedekahkan Al Fatihah dahulu kepada Rasulullah SAW, sahabat2 baginda dan seluruh umat muslimin muslimat dan selawat 3 kali.. Kemudian sapulah ditempat yang sakit dengan yakin bahawa Allah SWT itu penyembuh segala sakit.

Surah Al Fatihah Penawar Taun, Luka, Kudis Dan Penyakit Kulit

Jika untuk mengubati penyakit TAUN bacakan surah Al Fatihah sebanyak 41 kali ke atas si penderita dan hembuskan ke atasnya. InsyaAllah pulih dengan izin-Nya

Jika untuk penyakit LUKA, KUDIS dan PENYAKIT KULIT pula bacakan surah Al Fatihah sebanyak 7 kali. Kemudian ludahkan ke atas kapas yang bersih dan tampalkan ke tempat yang berkenaan. InsyaAllah akan sembuh segera dengan izin-Nya.

 

Nota

Kita usaha dan yakin dengan kebesaran Allah SWT. DIA boleh menjadikannya bila2 masa sahaja. DIA memulihkan penyakit yang berjangkit jika manusia itu berusaha dengan mengamalkan ayat2 Quran iaitu penawar segala penyakit. Membaca Quran setiap hari tidak ada ruginya selagi kita mampu membacanya. Percayalah setiap huruf yang kita baca, beribu pahala yang Allah SWT berikan dan ia juga menguatkan ingatan dan keimanan kita….